NEWS

Statements, financial news and other information.


Lars Resare ny hållbarhetschef på BRA

Flygbolaget BRA har rekryterat Lars Resare som ny hållbarhetschef. Lars har lång erfarenhet och gedigen kunskap om att driva flygets hållbarhetsutveckling. Han har arbetat många år inom SAS och kommer nu senast från OKQ8. Lars tillträder sin tjänst den 19 juni.

Read more

BRA lanserar direktflyg från Visby till Århus och Oslo i sommar

BRA förstärker sin position på Gotland och lanserar idag två nya utrikeslinjer direkt från Visby med flygstart lagom till semestern. Måndag den 3 juli är det premiär för den nya direktlinjen mellan Visby och Danmarks näst största stad Århus och torsdag den 6 juli avgår den första flygningen från Visby till Oslo. De nya linjerna kommer trafikeras två dagar i veckan under perioden 3 juli och 13 augusti.

Read more

Sumatraorangutanger til Dyreparken

Natt til søndag 26. mars ankom de to sumatraorangutangene Dyreparken har ventet på. Det er første gang i historien at Dyreparken mottar denne orangutangarten.

Read more

BRA och ZeroAvia i gemensam satsning på vätgasflyg i Skellefteå

Tillsammans med ZeroAvia, Skellefteå Kraft, och Skellefteå Airport gör flygbolaget BRA en gemensam satsning på vätgasdrivet flyg i Sverige. Satsningen bygger på ZeroAvias teknologi som handlar om att utveckla en vätgasdriven drivlina som integreras i befintliga flygplansmodeller.

Read more