NEWS

Statements, financial news and other information.


BRA vinnare i grön upphandling

BRA är tillbaka och fortsätter satsa på hållbarare flygresor inrikes. Vid Kammarkollegiets nyligen avslutade upphandling för inrikesflyg, baserad till fullo på miljökriterier, nådde BRA nästan max poäng i utvärderingen.

Read more

BRA börjar flyga på Bromma igen och öppnar nu bokningen för de 10 första flyglinjerna

Flygbolaget BRA har sedan pandemins utbrott haft den reguljära flygtrafiken pausad. Under året har BRA arbetat med att göra verksamheten mer kostnadseffektiv och flexibel men framförallt har man definierat en ambitiös vision när det gäller återetablering av flygtrafiken och ett hållbarare resande. Nu står det klart att BRA börjar flyga större delen av sina inrikeslinjer huvudsakligen till och från Stockholm Bromma Airport med start den 12 maj. Hemsidan är öppen för bokning.

Read more

Riksgälden ställer ut kreditgaranti för Braathens Regional Airways

Riksgälden har ställt ut en kreditgaranti för ett lån om 200 miljoner kronor till flygbolaget Braathens Regional Airways AB. Garantin beviljas inom ramen för det statliga garantiprogrammet för flygföretag som infördes för att dämpa de ekonomiska konsekvenserna av coronapandemin. Lånet löper över fem år och garantin täcker 90 procent av lånets kapitalbelopp.

Read more